Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Strategu Partizana preti kazna

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupak protiv Aleksandra Stanojevića, trenera Partizana, zbog komentarisanja suđenja i izjava o Crvenoj zvezdi, preneo je „Sportski žurnal„.

PROČITAJTE JOŠ

Prekršio je član 87 Disciplinskog pravilnika kada je pred meč sa Radnikom iz Surdulice govorio i o Zvezdi. Po pravilniku je zabranjeno fudbalerima, trenerima i službenim licima da komentarišu suđenje.

„Niko ne spominje čist penal nad Jovićem koji se desio. I prvi put uvek gledamo pozitivno na srpski fudbal. Ovo sam prvi put sada doživeo, jedno tendeciozno suđenje. Ne znam zašto se Sudijska komsija nije oglasila. Kada je Zvezda tražila, oglasili su se, i na kraju se ispostavilo da je bio čist penal u Subotici. I sad vi onda pričate o padu. Mi smo od 10 odigrali sedam utakmica fenomenalno.

Pravi se takav nenormalan pritisak od strane Zvezde i niko se ne oglašava niti analizira. Imali bismo dva boda prednosti, ali sada dovodiš u situaciju da praviš prednost Zvezdi da bude domaćin. Iako mi moramo da pobedimo i ostale utakmice. Praviš neviđenu prednost da Zvezda ima prednost domaćeg terena. Nadam se da će Sudijska posle svih ovih stvari da se oglasi kao u Hrvatskoj. Da objasne celu situaciju u celom kolu. Ili ćemo morati mi svaki meč kad se nešto desi da pravimo haos“, poručio je Stanojević između ostalog pred meča sa timom iz Surdulice.

Sportski list je naveo i da je kazna za Stanojevića neminovna, a očekuje se da se ove sezone izjasni pred komisijom.

Pored opomene i novčane kazne postoji mogućnost i zabrane rada u fudbalu od tri do šest meseci. Očekuje se da kazna bude samo finansijske prirode.

BONUS VIDEO Navijači Partizana traže titulu posle debakla od Fejenorda

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar