Foto: EPA-EFE/STR

Aleksandar Prijović je nakon burnih godinu i po dana postigao gol za Al-Itihad.

Srpski napadač je postigao pogodak protiv Al Šababa, ispratio je kontranapad koji je započeo Gari Rodrigez i sjajno to spakovao u mrežu sa vrha peterca, baš kao i što je navikao ljubitelje fudbala igrama u PAOK. Pogodak pogledajte ovde.

Na kraju su dva tima remizirala (1:1), Prijović je uspeo da probije led nakon godinu i po dana, a u međuvremenu je upisao i tri asistencije.

Ipak, ovim golom iz 19. minuta nije doneo i sva tri boda Al-Itihadu koji je u 57. minutu primio pogodak kojim je Igor Lihnovski obezbedio remi i bod za Al Šabab.

Podsetimo, Prijović je u međuvremenu bio otpisan u klubu koji je pokušao kako zna i ume da okonča ugovor sa napadačem. Po sezoni ugovora ima garantovanih pet miliona dolara, bez bonusa, pa su pokušali na taj način da rasterete budžet.

Naš fudbaler, koji je učestvovao na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, bio je jedan od uhapšenih tokom boravka u Srbiji, jer se u vreme policijskog časa našao u kafiću hotela zajedno sa više od dvoje ljudi, koliko je bilo dozvoljeno u vanrednoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Mislilo se da su prekršili policijski čas, koji je bio jedna od mera Vlade, ali se ispostavilo da su prekršili zabranu okupljanja.

Na Uskrs 19. aprila im je izrečena kazna od tri meseca kućnog pritvora, a nakon više od mesec dana Prijović je ponovo postao aktivan na društvenim mrežama. Najpre je objavio snimak brutalnog treninga, a onda i saopštenje u kojem je do detalja objasnio šta se desilo te noći kada je priveden.

„Kao što znate, incident u koji sam bio uključen je objavljen početkom aprila. Mislim da je došlo vreme, nakon dužeg ćutanja, da razjasnim šta se dogodilo 3. aprila. Nakon treninga, otišao sam na ručak u hotel u Beogradu. Lobi je bio otvoren i normalno se posluživala hrana. Bilo je još osamnaest ljudi, ali nisu bili sa mnom. Samo dva prijatelja, koja su već bila tamo, pridružila su se na određenoj udaljenosti. Nije bilo alkoholnih pića ili žurki, bio sam tamo na ručku i mnogo pre policijskog časa od 17 sati“, napisao je Prijović.

Odlučio je da se izvini javnosti, ali i da se uključi u borbu protiv koronavirusa.

„Pravi problem je bio što je više od pet ljudi na istom mestu. Izvinjavam se zbog onoga što se desilo, ali takođe smatram da je važno da vam dam svoje lično mišljenje. Za to vreme, odlučio sam da dam svoj lični doprinos u borbi protiv trenutne situacije, podržavajući one koji su mi bliski, poput opštine Ub (zajedno sa mojim bratom Nemanjom Matićem, Medicinskog bolničkog centra Priboj i Sindikata Srbije)“.

Dok je bio u pritvoru objavljivao je snimke brutalnih treninga koje je radio kako bi ostao u savršenoj fizičkoj formi. U periodu dok je bio u Srbiji se spekulisao da bi mogao da pojača i Crvenu zvezdu, a po nekim navodima ga je i Dejan Stanković, trener crveno-belih, lično kontaktirao. Ipak, Prijović je odlučio da ne želi da živi i radi u Srbiji, pa je taj dogovor propao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar