Foto: EPA-EFE/Clive Rose

Aleksandar Mitrović dominira u dresu Fulama i postiže golove iz utakmice u utakmicu, a potvrda vrhunskih igara je stigla u vidu nove nagrade kojom je ispisao istoriju.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski napadač ima učinak od 20 golova na 17 utakmica, a sve je to začinio sa pet asistencija. U oktobru je u četiri vezane pobede Fulama postigao osam golova što mu je donelo nagradu za igrača meseca.

To mu je bilo četvrti put u karijeri da je proglašen za najboljeg igrača meseca u Čempionšipu čime je postao apsolutni rekorder.

Do sada su rekorderi bili on i Dvajt Gejl jer su po tri puta dobijali nagradu.

Mitrović je igrač meseca bio u martu i aprilu 2018, pa u oktobru 2019. i sada opet. Ukupno je u Čempionšipu dao 62 gola na 103 meča u karijeri.

Srpski napadač će imati priliku da obori još jedan rekord.

Prošle sezone je Ajvan Toni bio najbolji streelac sa 31 postignutim golom što je najbolji učinak u istoriji Čempionšipa, a ovim tempom bi srpski napadač mogao da ga nadmaši do kraja sezone.

Gledajte Čempionšip uz SBB i EON pakete

Utakmice Čempionšipa mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (PROMO)

BONUS VIDEO  Gol Sergeja Milinkovića-Savića protiv Katara

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar