Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Imao je poruku za napadača Juventusa.

Aleksandar Mitrović blista u Saudijskoj Arabiji i novom klubu Al-Hilalu u koji je došao iz Fulama ovog leta.

Postigao je Mitar na četiri meča pet golova i uz to je dodao i jednu asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za čuveni italijanski list “Gazeta delo sport”, Mitović je poželeo i da napadač Juventusa i kolega iz reprezentacije Dušan Vlahović zaigra u „Pro ligi“.

“Preporučio bih Dušanu da dođe, ali sve zavisi od toga šta on želi. Pričali smo o tome u reprezentaciji i pitao me je kako se snalazim. Nas dvojica imamo veoma dobar odnos. Ipak, da budem iskren, vidim da je zadovoljan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je deo jednog od najjačih timova u Evropi. Dobro je započeo sezonu, mlad je, a već je vrhunski igrač”, rekao je Mitrović.

Otkrio je i kako se snašao u Saudijskoj Arabiji.

“Kada sam dobio ponudu Al-Hilala, razgovarao sam sa porodicom i nisam mogao da odbijem. Ne osećam nostalgiju prema Engleskoj, proveo sam mnogo godina tamo. Drago mi je što sam konačno stigao u vrhunski klub – Al Hilal je nešto kao Real Madrid u Evropi. Što se lige tiče, teško je praviti poređenja sa Evropom. Nije još na nivou Premijer lige, ali će je ovim tempom dostići. Pozitivno sam iznenađen nivoom kvaliteta i interesovanjem ljudi za nju”, dodao je Mitrović.

BONUS VIDEO Lionel Mesi, fudbaler koji iz dana u dan pomera granice fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar