Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportp

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac poslao je poruku klubu i navijačima i oprostio se od crno-belih.

Lutovac je stigao u Humsku iz Rada, jula 2019. godine, a tri i po godine kasnije, 25-godišnji krilni igrač je otišao u Austriju.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojačao je Rid kao slobodan igrač, a u Austriji će imati ugovor do juna 2024. godine.

„Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv – još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama“, piše Lutovac.

Za Partizan je odigrao 88 utakmica, dao je tri gola i podelio osam asistencija saigračima.

„Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala – ni kada su nas otpisivali. Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći sveti grb. Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi – koji volimo Partizan, budemo oko njega. Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju ‘parni valjak’. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama“, kazao je Lutovac.

Rid je klub koji se takmiči u austrijskoj najjačoj ligi, ali tamo zauzima pretposlednje, 11. mesto sa 13 bodova.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić konačno zatresao mrežu za Ajaks

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar