Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Aleksandar Dragović i dalje je na zimskim pripremama Crvene zvezde, ali...

Saga oko odlaska sjajnog štopera sa Marakane u Italiju i dalje traje.

Aleksandar Dragović je i dalje na pripremama sa Zvezdom u Beleku, iako Sampdorija i dalje ne odustaje od transfera austrijskog reprezentativca, potvrđeno je za Nova.rs iz tabora srpskog šampiona.

Dejan Stanković, legenda crveno-belih, sada trener tima iz Serije A, odlučan je u nameri da dovede Dragovića, kako bi ojačao odbranu u borbi za opstanak u elitnom italijanskom društvu.

Međutim, izgleda da nijedna strana nije spremna da popusti… Zveda ne želi da pusti Dragovića, njemu se baš ide u Kalčo, a Sampdorija nije zvanično pojačala ponudu. Prva koju je bila poslala je, najblaže rečeno, uvredljiva za srpskog šampiona.

Pored svega, iskusni štoper se nije vratio u Beograd da uhvati let za Italiju, već u Turskoj sa ekipom čeka rasplet ove zimske sage, saznaje naš portal.

Dragović je nezadovoljan, jer mu klub ne dopušta da ode, a Stanković čini sve kako bi ga privoleo da se preseli i redovno su na vezi. Za to vreme je Zvezda odbila ponude i Sampdorije i Lečea…

U celoj priči zvuči neverovatno da Dragovića više privlači borba za opstanak u Seriji A, od borbe za titulu sa Zvezdom i igranja u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO Luda trojka Vildoze raspalila Pionir i oduševila Kampaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar