Aleksandar Dragović
Aleksandar Dragović; Foto: Starsport Pedja Milosavljevic)

Neverovatno.

Prema saznanjima Nova.rs, Crvena zvezda je dobila, malo je reći bezobraznu ponudu italijanskog giganta da proda svog možda i najboljeg igrača Aleksandra Dragovića.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli su dovođenjem Spajića ojačali poslednju liniju, ali je sportski direktor Mitar Mrkela jasno stavio do znanja da Dragović nije na prodaju, dok bi samo za odgovarajuću ponudu mogao da bude prodat Strahinja Eraković.

To nije sprečilo italijansku ekipu koju predvodi doskorašnji trener crveno-belih Dejan Stanković da prema saznanjima Nova.rs. da pošalju ponudu koju ne bi uzeo u razmatranje ni neki niželigaš u Srbiji, a kamoli tim koji je pet godina u nizu šampion i koji će vrlo verovatno igrai Ligu šampiona sledeće sezone.

Naime, Sampdorija je ponudila crveno-belima da Aleksandar Dragović pređe kod njih na besplatnu pozajmicu do kraja sezone i da ukoliko klub iz Đenoe obezbedi opstanak plati Zvezdi pola miliona evra za Dragovića i to ne odjednom nego u dve rate.

Prva rata od 250 hiljada evra u junu, a druga na kraju godine u decembru. Ukoliko ne izbore opstanak, Dragović bi bio vraćen klubu predstoječeg leta.

Malo je reći da je ponuda bezobrazna pošto je poznato koja klasa je Dragović i da ga specijalizovani sajt Transfermarkt procenjuje na pet miliona evra.

Čudno je i to da Dejan Stanković koji je proveo dve godine u klubu i koji je bio jedan od ključnih za dovošenje Dragovića ne zna koliko on vredi, i da ne utiče na klub koji sigurno nije bez njega poslao tu ponudu.

Jasno je da u Crvenoj zvezdi ovu ponudu neće uzeti ni u razmatranje i da su u klubu najblaže rečeno uvređeni ovom ponudom.

BONUS VIDEO Bura u FSS – Zečević oštro napao Terzića: Nije izlazio iz Bjekine i moje kancelarije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare