Foto: EPA-EFE/ANDREAS SCHAAD

Fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić privukao je pažnju brojnih klubova, a za njegove usluge zainteresovan je i jedan od kadidata za titulu u Seriji A, Inter iz Milana.

Kako je preneo „Tutosport“, reprezentativac Srbije je još jedan igrač ekipe iz Frankfurta koji bi mogao da napusti klub. Prethodno su otišli Luka Jović, Sebastijan Ale i Ante Rebić.

Sjajne igre reprezentativca Srbije u dresu Ajtrahta nisu prošle nezapaženo, pa je velika verovatnoća da će Inter narednog leta krenuti ponovo u ofanzivu.

„Nero-azuri“ su želeli da ga angažuju i prošlog leta, ali su tada odustali, a Kostić je posle privremene pozajmice iz redova Hamburga, konačno trajno postao član Ajntrahta za šest miliona evra.

Tada je potpisao ugovor na četiri godine, tačnije do leta 2023. i svakako da bi njegov odlazak na leto 2020. zahtevao daleko veće obeštećenje.

Inter je spreman da ga plati, a mediji na Apeninima prenose da je pored njega, klub zainteresovan i za Markosa Alonsa iz redova Čelsija.

Kostić je ove sezone na 38 mečeva za Ajntraht postigao 12 golova. Ekpa iz Frankfurta se nedavno plasirala i u polufinale Kupa Nemačke, a na tabeli Bundeslige posle 24 utakmice zauzimaju 13. mesto.