Željko Obradović, trener Partizana, poslao je moćnu poruku navijačima crno-belih pred meč sa Efesom u 27. kolu Evrolige (četvrtak, 20.30).

Trofejni stručnjak je svestan da su upravo navijači najveća snaga Partizana, pa je iskoristio priliku da to istakne još jednom.

PROČITAJTE JOŠ

Njegove reči će oduševiti sve navijače jer govore najbolje od svega koliko zapravo voli crno-bele boje.

„Navijači Partizana su poznati po tome što daju uvek ogromnu podršku igračima i svima nama. Moram da iskoristim priliku da ih zamolim, ono što je najbitnije, to bude podrška timu i igračima i da probamo iz te energije i onoga što oni daju timu da dođemo do dobrog rezultata, to je najvažnije. Ovaj klub postoji i takav je kakav je zahvaljujući njima. Svi smo mi ostali prolazni, dolaziće novi ljudi, neki će da odlaze, neki će da budu tu, ali ono što je snaga Partizana to su navijači. Možda to nekome to nije bilo jasno do sada, to može da se kaže: Svi smo zamenljivi, klub će postojati bez nas, oni su ta snaga i najveća moć jer su najbolji navijači na svetu“, rekao je Obradović.

Partizan je trenutno 11. ekipa na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 14 poraza, dok je Efes na 14. poziciji sa 11 pobeda i 15 poraza.

BONUS VIDEO Mića Berić: Željko Obradović ima pravo sve da kaže, niko mu ništa nije poklonio

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar