Nije bilo lako za gledanje.

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare prvu pobedu na gostovanjima ove sezone u Evroligi pošto su poraženi od Baskonije u 13. kolu rezultatom 87:85. Crveno-beli su imali priliku u poslednjim trenucima utakmice, ali su na kraju ostali kratkih rukava.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je u drugo poluvreme ušla sa devet poena misua koje je do kraja treće četvrtine nadoknadila, a onda ponovo dozvolila rivalu da se odlepi i gotovo reši susret ubedljivom pobedom.

Delovalo je na 1.50 do kraja meča kada je Baskonija imala 10 poena prednosti da je sve rešeno, ali je prvo Teodosić trojkom smanjio na sedam poena minusa, a onda i Branko Lazić posle serije promašaja njegovih saigrača pogodio dva bacanja za minus pet na 54 sekunde do kraja.

Tada je na scenu stupio Rokas Giedraitis koji je meč završio sa 24 poena. Pogodio je trojku za minus dva na 26 sekundi do kraja, a onda je nakon samo jednog pogođenog slobodnog bacanja Marinkovića uspeo da preko ruke trojkom pogodi za izjednačenje.

Baskonija je iznudila faul i preko Sederkeskisa pogodila dva bacanja, a Zvezda imal poslednji napad za pobedu.

Nažalost, Giedraitis nije pogodio i treću trojku u nizu,a potom je Moneke promašio dva bacanja i stavio taču na ovaj duel.

Kako su izgledali poslednji trenuci pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO Svi poeni Crvene Zvezde protiv Baskonije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar