Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana pobedili su Efes rezultatom 100:90 u okviru 27. kola Evrolige u punoj Areni u Beogradu, a dešavanja sa utakmice komentarisao je i trener Efesa, Tomislav Mijatović.

Mijatović je posle utakmice rekao da je ovaj meč bio sjajan i da je bilo uživanje biti deo njega.

„Svi smo srećni sa onim što smo videli. Veliki komplimenti našim igračima, čestitke Partizanu na pobedi. Idemo na sledeću utakmicu“, rekao je Mijatović.

PROČITAJTE JOŠ

Smatra da će ekipa tek igrati dobro.

„Ja sam optimista. Ne bavimo se sportom zbog nekih stvari, nego da pobedimo. Verujem u svoje igrače. Ako gledate našu ekipu, ne samo ove godine, imali smo mnogo uspona i padova. Nikad ne prestajemo da se borimo, Partizan je sjajno vođen, igrali smo protiv njih i ono što mene veseli je to što nikada nismo odustali. Ni u jednom trenutku nećemo odustati.“

Pohvalio je i atmosferu u Areni.

„Nisam prva osoba u Evropi koja će reći da je lepo igrati u ovakvim atmosferama. Sa sportske strane, motivacija je da daš maksimum. Ponos moj je da ovakve utakmice ti daju za pravo da ideš dalje u borbu da ideš u mečeve gde nije ovakva atmosfera. Radićemo da zaslužimo pobede, ja sam veliki optimista“, rekao je Mijatović.


Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

BONUS VIDEO Pozdrav za Željka Obradovića od Grobara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar