Foto: Printscreen Twitter / vstojanovic28

Košarkaši Real Madrida pobedili su Partizan u meču 16. kola Evrolige, a mnogi su tek kasnije videli jedan detalj.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Dobro se znaju igrači dva tima iz prošlosezonske Top 8 faze kada je Real pobedio u pet mečeva i otišao na Fajnal-for gde je kasnije osvojio titulu prvaka Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Utoliko više boli navijače Partizana činjenica da su imali sve u svojim rukama, vodili su crno-beli 2:0 u četvrtfinalnoj seriji i na kraju morali da pruže ruku „kraljevskom klubu“.

Upravo tu seriju obeležila je tuča iz finiša druge utakmice, a od tada do sada viđeno je više nesportskih poteza na parketu.

Jedan od onih koji je privukao pažnju posle meča u Vizink centru u četvrtak uveče (91:75 za Real), bio je gest Serhija Rodrigeza.

Iskusni veteran je u predelu prepona nogom udario Mateuša Ponitku, a ovaj gest se čini namernim kad se gleda na ponovljenom snimku.

Isturio je plej Reala levu nogu kojom je udario rivala u međunožje i razbesneo navijače kluba iz Humske koji su ovaj postupak počeli da dele po društvenim mrežama.

Real je ove sezone jači nego prethodne i vodeći je u regularnom delu Evrolige sa skorom od 15 pobeda i samo jednim porazom, dok je Partizan na četvrtom mestu sa devet pobeda i sedam poraza.

BONUS VIDEO: Obradovićeva uputstva za Ponitku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar