Šesta epizoda košarkaškog podcasta na Nova.rs, večeras od 20 časova

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Sportski podcast kakav ste čekali je na Nova.rs, a u standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča između dva kola Evrolige.

Pick and roll“ večeras vrtimo na našem portalu od 20 časova, a u našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić i Nebojša Todorović, zamenik urednika sportske redakcije Nova.rs.

Kako su večiti poraženi u 10. kolu Evrolige, raspoloženje nije bilo na nivou, ali priča jeste.

PROČITAJTE JOŠ

I to su oni koji su najviše naudili Partizanu i Zvezdi proglašeni za najkorisnije u kolu, te su Šejn Larkin i Maodo Lo sa indeksom od po 38 podelili MVP priznanje.

Analizirali smo kako je do toga došlo i zašto su srpski timovi izgubili u Istanbulu od Efesa (100:94), odnosno u Beogradu od milanske Olimpije (93:71).

A, kako smo stigli do kineske table za crtanje i BDP na košarkaški način bićete u prilici da saznate večeras od 20 časova gledajući još jedan „Pick and roll“ na Nova.rs.

Bilo je priče i o Nikoli Mirotiću, strancima u Crvenoj zvezdi i domaćim liderima, mudrim rečima Rika Pitana, ali i povratku Matijasa Lesora u Arenu samo sada u protivničkom taboru.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom i Kecmanom – epizoda 5

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar