Meč koji može da bude jedan od najvažnijih u toku sezone.

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pick and roll“ smo vrteli na našem portalu, a u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Košarkaši Partizana dočekuju Virtus od 18.30 u 17. kolu Evrolige, a taj meč je okršaj sa direktnim konkurentom za što bolji plasman u takmičenju.

Miroslav Mića Berić, legenda Partizana, očekuje ozbiljnu reakciju košarkaša „parnog valjka“.

„Sada treba gledati samo unapred, ajde Real ne može da se razmišlja o tom porazu, ali ovaj Zadar boli. Treba što pre to zaboraviti i okrenuti misli ka izuzetno važnoj utakmici protiv direktnog konkurenta za što bolju poziciju u Evroligi koji igra sjajno. Posle dolazi Asvel, jedan od najlakših na papiru, ali isto nezgodan. Ovo je izuzetno značajna utakmica, siguran sam da je bolje što se desilo to u Zadru jer će biti ozbiljna reakcija igrača. Atmosfera na tribinama je uvek sjajna, ne možeš bolje da tražiš. Gledajući Evroligu to može da bude dobro, ali realno gledano to ne sme da se dogodi jer je velika razlika učinka u Evroligi i u ABA ligi“, poručio je Berić.

Da li će Ćus Mateo da tempira formu kao što to čini Željko Obradović, zašto je Real već sada dva nivoa iznad svih rivala i zašto je Virtus zaslužio da se o njemu i te kako priča? Sve to i još mnogo zanimljivih priča čeka vas od u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Pick and Roll sa Mićom Berićem, sve što bi trebalo da znate pred 17. kolo Evrolige

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar