(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Očekuje se vrela atmossfera.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju u petak od 19 časova drugi večiti derbi u Evroligi u okviru 21. kola.

Oba tima su u konkurenciji za plej-of, a vlada veliko interesovanje navijača za meč.

PROČITAJTE JOŠ

Prisutne su i tenzije na relaciji dva kluba, a kao i u prvom meču kada je bio domaćin Partizan, a nakon sastanka sa organima bezbednosti odlučeno je koliko će karata dobiti navijači crno-belih koji će kao gostujući biti smešteni u sektoru D u hali „Aleksandar Nikolić“.

U pitanju je kontigent od 300 karata a svi koji budu išli će morati da ostave svoje lične podatke upravi Partizana koja će ptom sve to proslediti Crvenoj zvezdi kao organizatoru.

„KK Crvena zvezda ponudio je KK Partizan da kupi određeni broj karata za svoje pristalice (samo one koje su na spisku uz dostavljen JMBG i neophopdne podatke kako ne bi došlo do zloupotrebe) koje će se nalaziti na tribini D“, naveli su između ostalog iz kluba sa Malog Kalemegdana. Ta grupa će (ukoliko KK Partizan prvo dostavi sve tražene podatke vezane za lica koja ulaze u halu i plati kontigent karata koji im je ponuđen) po posebnom režimu, u određeno vreme bez ikakvih navijačkih rekvizita, i uz vrlo jasne instrukcije koje su dale sve službe bezbednosti biti smeštena u određenom sektoru (Tribina D) oko koga će biti formirana ‘tampon zona’. Ukoliko se u dvorani nađe još neko od pristalica KK Partizan koji ima ulaznicu za neki drugi sektor u hali – neće biti omogućen nikakav prelazak i odlazak do tribine D“, jasno poručuju sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO Luda trojka Vildoze raspalila Pionir i oduševila Kampaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar