Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Iskusne sudije.

Ukrajinac Boris Rižik, Portugalac Fernando Roha i Letonac Olegs Latiševs sudiće derbi meč 21. kola Evrolige između Crvene zvezde i Partizana, saopšteno je danas iz najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju su sudije sa dugogodišnjim stažom i očigledno je d au Evroligi ne žee ništa da prepuste slučaju.

Crvena zvezda je deseta na tabeli sa po 10 pobeda i poraza, dok je Partizan na 12. poziciji sa skorom od devet trijumfa i 11 poraza.

„Crveno-beli“ će biti domaćini u ovom meču, koji će biti odigran sutra od 19 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

U prvom evroligaškom „večitom derbiju“ beogradskih klubova, koji je odigran osmog decembra prošle godine, Crvena zvezda je slavila 76:73.

Poznato koliko će karata dobiti navijači Partizana za večiti derbi u Evroligi

Očekuje se vrela atmoasfera.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju u petak od 19 časova drugi večiti derbi u Evroligi u okviru 21. kola.

Obba tima su u konkureniji z aplej-of, a vlada veliko interesovanje navijača za meč.

Prisutne su i ttenzije na relaciji dva kluba, a kao i u prvom meču ada je bio domaćin Partizana nakon sastanka sa organima bezbednosti odlučeno je koliko će karata dobiti navijači Partizana koji će kao gostujući biti smešteni u sektoru D u hali „Aleksandar Nikolić“.

U pitanju je kontigent od 300 karata a svi koji budu išli će morati da ostave svoje ličnbe podatke upravi Partizana koja će ptom sve to proslediti Crvenoj zvezdi kao organizatoru.

„KK Crvena zvezda ponudio je KK Partizan da kupi određeni broj karata za svoje pristalice (samo one koje su na spisku uz dostavljen JMBG i neophopdne podatke kako ne bi došlo do zloupotrebe) koje će se nalaziti na tribini D“, naveli su između ostalog iz kluba sa Malog Kalemegdana. Ta grupa će (ukoliko KK Partizan prvo dostavi sve tražene podatke vezane za lica koja ulaze u halu i plati kontigent karata koji im je ponuđen) po posebnom režimu, u određeno vreme bez ikakvih navijačkih rekvizita, i uz vrlo jasne instrukcije koje su dale sve službe bezbednosti biti smeštena u određenom sektoru (Tribina D) oko koga će biti formirana ‘tampon zona’. Ukoliko se u dvorani nađe još neko od pristalica KK Partizan koji ima ulaznicu za neki drugi sektor u hali – neće biti omogućen nikakav prelazak i odlazak do tribine D“, jasno poručuju sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO Dramatična situacija u Valensiji, igrač Partizana udario glavom o parket

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar