Željko Obradović Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović samo dan nakon otvaranja ABA lige mora da se okrene obavezama u Evroligi.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Partizan je u ponedeljak u prvom kolu regionalnog takmičenja pobedio Mornar sa 110:78 i odmah se prešaltao na meč sa Makabijem u Tel Avivu u četvrtak od 20.05.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igramo protiv Makabija. Zna se kakva nas atmosfera očekuje na tom terenu sa zaista fenomenalnom podrškom koju navijači Makabija pružaju svom timu. Isti trener vodi tim, imaju promene u rosteru, ali je način igre isti. To znači, puno tranzicije, žele u kontranapad kada prime koš, njihova energija u ofanzivnom skoku je tu. Moramo da ne dozvolimo Makabiju drugu i treću priliku. Dosta toga rešavaju kroz igru ‘jedan na jedan’, a imaju i specifičan napad. Videćemo kako ćemo reagovati“, analizirao je Obradović pred put u Izrael.

On je u meču sa Mornarom odmorio Zeka Ledeja, a računaće na dubinu klupe i za naredne mečeve koje Partizan bude igrao. Zato se sada očekuje da i Ledej zaigra protiv Makabija, jer je sezona duga, a protivnika ima napretek.

„Pre ili kasnije, uvek igraš sa svima. Ne razmišljamo na taj način. Makabi je prvi, probali smo da se spremimo najbolje, da igramo maksimalno, da probamo da odigramo dobru utakmicu i da vidimo gde smo“, tvrdi Žoc, koji je naveo i da su sitni problemi prisutni kada je reč o zdravstvenom stanju, ali da bi ekipa trebalo da bude kompletna.

BONUS VIDEO:a Glasne ovacije za Željka Obradovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar