Od njega se mnogo očekivalo, došao je kao igrač koji je predvodio svoju reprezentaciju do četvrtog mesta na Evrobasketu, ali je Mateuš Ponitka prikazao gotovo ništa u Partizanu

Partizan se nalazi u seriji od četiri poraza u svim takmičenjima i priličnom padu forme pred ključni deo sezone. Toga je svestan i Miroslav Berić, nakon što su crno-beli zabeležili oba poraza u gostima tokom duple nedelje Evrolige, od Monaka (85:70) i Virtusa (88:84), na šta se nadovezao bolan šamar od Splita u ABA ligi.

Partizan u četvrtak dočekuje Bajern od 20.30, Berić smatra da je gotovo izvesno ostao bez mesta u Top 6, ali da ima i odličan raspored u borbi za plej-in.

U novom izdanju podcasta „Pick and roll“ do detalja je pričao o poslednjim izdanjima crno-belih, padu forme Pi Džeja Doužera i Zeka Ledeja kome nedostaje konstantnost, Alba momentima Džejlena Smita, dok je za njega Mateuš Ponitka najveće razočaranje do sada.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne liči na stranca dostojnog da igra u Partizanu, ne donosi nikakvu prevagu… Odličan je u odbrani, ali nije ovo rukomet, u kompletu nije dovoljan Partizanu. Apsolutno je igrač koji je više u minusu nego u plusu, očekivao sam nešto od njega, ali je ozbiljno razočarenje za mene“, poručio je između ostalog Mića Berić, a šta je sve rekao pogledajte u videu na vrhu.

Analizirali smo i raspored posle pauze, ali i prognozirali koliko će utakmica biti potrebno Majku Džejmsu da postane rekorder po broju poena u istoriji Evrolige i na vrhu večne liste strelaca prestigne Vasilisa Spanulisa.

Dotakli smo se i smene Erdema Džana u Efesu, očajnog suđenja na koje se igrači sve više žale, kao i standardne rubrike – stanje na tabeli. I tu smo sa Berićem prognozirali kako bi ekipe mogle da se rasporede od drugog do šestog mesta, pošto je Real nedodirljiv na vrhu, i gde će biti Barselona, Monako, Virtus, PAO i Fenerbahče, odnosno ko će se plasirati od sedme do 10. pozicije?

Još mnogo zanimljivih priča bićete u prilici da saznate u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ koja se nalazi u videu ispod.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifycastbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Partizan ima odličan raspored u Evroligi, Zvezdi nije Barselona za vađenje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare