Foto: EPA-EFE/ATEF SAFADI

Očekuje se spektakl.

Trener košarkaša Reala Ćus Mateo očekuje da njegovi igrači pruže maksimum i ostvare pobedu protiv Partizana u drugom meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto je u utorak u Madridu slavio 89:87 trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi.

PROČITAJTE JOŠ

„Sutra je važan dan, sve utakmice u plej-ofu su teške. Ako naš stav i trud budu isti kao na jučerašnjem meču, imaćemo šansu da pobedimo. Plej-of serija je duga i uvek morate da razmišljate o narednom meču. Nema sumnje da su igrači posvećeni, dali su maksimum na prvoj utakmici protiv Partizana. Moramo da budemo spremni da damo sve od sebe i na drugoj utakmici“, rekao je Mateo.

On je istakao da mu je teško pao poraz od Partizana u poslednjoj sekundi jučerašnjeg meča.

Foto: 900/Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

„Partizan je pobedio zaslugom Kevina Pantera, koji je u poslednjoj sekundi pogodio taj šut preko Geršona Jabuseela. Moramo da se oporavimo što je pre moguće. Povreda Edija Tavareza je malo poremetila naše planove“, dodao je Mateo.

Košarkaš Reala Gabrijel Dek ne kloni duhom nakon poraza.

„Mogli smo nešto ranije da zatvorimo meč. Nismo imali sreće sa trojkama, a i sa pojedinim odlukama sudija. Nemam šta da zamerim saigračima na trudu. Moramo da ostanemo fokusirani do kraja, da ispravimo greške i da zaboravimo prošli meč da bi bili na visini zadatka. Nadamo se da ćemo imati veliku podršku navijača. Pobeda je Partizanu dala samopouzdanje, ali mi moramo da budemo agresivni i da igramo svoju igru. Svaki naredni meč je finale“, naveo je Dek.

BONUS VIDEO Drama iz hale u Madridu i luda završnica meča Real – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar