(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sjajne vesti za crveno-bele, konačno je Martin stekao radnu temperaturu

Hasan Martin, centar Crvene zvezde, putovaće sa ekipom u Izrael na gostovanje Makabiju iz Tel Aviva u 24. kolu Evrolige.

Meč se igra u četvrtak od 20.05, a moguće je da će Martin upisati minute i to nakon skoro dva meseca koja je propustio zbog povrede kolena.

Trener Zvezde Duško Ivanović istakao je da će u Tel Aviv voditi 14 igrača, ali još uvek nije siguran ko će igrati.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da će biti prilično teška utakmica na gostovanju, oni su fizički dobar i agresivan tim. Puno imaju dobrih igrača, pogotovo će biti teško nama na visokim pozicijama. Mi treniramo jako i žedni smo pobede. Ja se osećam dobro, sto posto sam spreman“, rekao je Martin na poslednjem treningu Zvezde pred dalek put.

Martin se povredio u veoma neugodnom trenutku za Zvezdu, a crveno-beli trenutno imaju niz od četiri poraza u Evroligi i gostovanje Makabiju može biti ključno u borbi za Top 8.

Hasan Martin je ove sezone odigrao trinaest mečeva u Evroligi sa prosekom od 5,5 poena i 3,5 skokova. U ABA ligi ima sličnu statistiku, postiže 5,3 poena, uz 3,6 skokova na deset odigranih utakmica.

Ipak, ne treba zaboraviti da je Martin veoma čvrst u odbrani i da je Zvezdi nedostajalo „muške“ borbe pod samim košem. Sa njegovim povratkom mnogo toga u igri može krenuti na bolje, a Zvezda brzo mora da uhvati voz za Top 8.

BONUS VIDEO Bizarna scena, lopta sudiju pogodila u glavu, Zvezda postigla poene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar