Uživao u spektaklu.

Legenda hrvatske košarke Krunoslav Simon prisustvovao je meču 11. kola Evrolige između Partizana i Panatinaikosa koji su crno-beli dobili nakon produžeatak rezultatom 92:87.

Simon koji trenutno nastupa u hrvatskoj ligi za ekipu Cedevita junior nije mogao da sakrije utiske nakon pobede Partizana, a istako je da očekuje da ekipa igra sve bolje i bolje.

PROČITAJTE JOŠ

“Impresivna utakmica, kao i atmosfera. Baš sam uživao. Nakon dugo vremena sam u Beogradu i moram reći da sam imao sreće sa odabirom meča. Partizan ima uspone i padove, tim je tek sastavljen. Otišli su Dante Exgzum i Matijas Lesor, nije to lako uklopiti. Kada je trener Željko Obradović tu očekujem uvek da će se dići i odigrati bolje u nastavku sezone“.

Višestruki osvajač Evrolige sa Efesom je posebno istakao jednog igrača.

„Lesor je ostavio lep utisak ovde, imao je fin doček. Jako je lepo i za njega i za Partizan. Moram reći da me ugodno iznenadio Bruno Kaboklo. Zna se da je Kevin Punter glavni igrač tima u hijerarhiji, ali Bruno me stvarno impresionirao, prvi put sam ga večeras gledao uživo.”, rekao je Krunoslav Simon.

BONUS VIDEO Svi poeni Partizana protiv Panatinaikosa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare