Foto: Printscreen Youtube / thogden

Poznati engleski jutjuber Teo Ogden nije ostao imun na ono što se dešavalo u meču Crvene zvezde i Partizana u Evroligi.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

U četvrtak uveče se igralo 19. kolo u elitnom evropskom takmičenju, a povučen nekim ranijim iskustvima sa srpskih stadiona, Teo, koga na Jutjubu prati preko milion i po ljudi, došao je u Beograd da gleda i košarku.

PROČITAJTE JOŠ:

Kazna Evrolige onemogućila je da se u Beogradskoj areni nađu i navijači Partizana, pa je Ogden bio među pristalicama Zvezde, koja je na kraju slavila sa 88:72.

Slike i videi odatle su brzo obišli Evropu, a u hali se našlo dvadesetak hiljada navijača obučenih u crvene ili bele majice.

„Vratio sam se“, napisao je Teo kad je stigao u Beograd, posle čega je poručio i „Srbijo, ostaješ mi u srcu“.

Teo je bio da gleda četiri meča Zvezde i dva fudbalska derbija, što ga je navelo da se vrati još jednom i da, kako sam kaže – prvi put dođe na košarkašku uitakmicu u životu.

Nije mogao da zaobiđe ni rakiju koju je pio u Beogradu uz prijatelje, a na košarku je došao povučen i činjenicom da odavde dolaze neki od proslavljenih igrača poput Vlada Divca i Nikole Jokića.

Pred utakmicu nije mogao da veruje kako se dvorana puni i sat i po pre početka meča, dok je tokom utakmice ukaizvao na to kako malo šta može da čuje od buke i opisao je atmosferu kao najluđu koju je video.

BONUS VIDEO: Najboljih 10 poteza utakmice Crvena zvezda – Partizan

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare