Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je svoja očekivanja pred meč 33. kola Evrolige protiv Olimpijakosa.

Zvezda u četvrtak od 19 sati u Areni igra protiv Olimpijakosa, koji je veliki favorit, a bori se čak i za drugo mesto u Evroligi.

„Igramo protiv tima koji je napravljen za odlazak na Fajnal-for. Imaju iskustvo i kvalitet i sad se bore za prednost domaćeg terena. Za nas je bitno da ovaj deo završimo na domaćem terenu pobedom. Igraćemo sa najjačom postavom u ovom trenutku“, rekao je Sferopulos koji je imao brojne kadrovske probleme u prethodnim utakmicama, ali su se u ponedeljak u pobedi nad Studentskim centrom vratili u tim Jago dos Santos i Miloš Teodosić.

PROČITAJTE JOŠ:

Olimpijakos još uvek nije obezbedio ni mesto u plej-ofu, moguće je da završi u plej-in zoni, ali isto tako ni drugo mesto nije nedostižno.

„Igraju veoma dobro na obe strane. To je njihova najveća snaga. Ne možete da se fokusirate samo na jednog ili dvojicu igrača, jer svi mogu da vam naprave probleme. Ne sme da bude opuštanja, jer oni u samo dva minuta mogu da reše meč u svoju korist“, zaključio je Sferopulos i dodao da Trej Tompkins još nije spreman da debituje za Zvezdu, ali je istakao i da će Amerikanac biti spreman za dva-tri dana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar