Duško Ivanović
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 gostuju Valensiji u 17. kolu Evrolige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović pričao je o odsustvu Argentinca Fakunda Kampaca, koji neće moći da bude registrovan za Evroligu do kraja februara.

PROČITAJTE JOŠ

„Da smo mogli da registrujemo Fakunda bilo bi mnogo lakše, a ovako je mnogo teže, ali će momci sada morati da daju više od sebe i to je to nema nam druge“, rekao je Ivanović.

Pričao je i o teškom porazu od Barselone, u prethodnom kolu Evrolige, kada je Nikola Mirotić pogodio trojku uz zvuk sirene za produžetak, nakon što je prethodno gazio aut-liniju.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Nije nam se svideo način na koji smo izgubili, ali dobro. Ne igraju oni od juče, to je sastavni deo sporta i karakterni igrač se ogleda u tome koliko puta se digne nakon što padne. Nema nikakve razlike oko tog izvinjenja, to je trebalo sudija da vidi da je gažena linija“, rekao je Duško Ivanović.

Protiv Valensije crveno-beli neće biti u punom sastavu.

„Istina, ali što se nas tiče ništa se ne menja. Valensija je opasna ekipa sa izvandrednim igračima pogotovo napadački i ima puno prostora za igru jedan na jedan tu. Nema iznenađenja, svako svakoga može da pobedi. Videćemo kako će se oporavljati Vildoza, sve zavisi od njega, možda bude brže možda ne, videćemo“, dodao je Ivanović.

BONUS VIDEO Neverovatan potez Vildoze i koš kojim je Zvezda načela Olimpijakos