Foto: sportklub/Printscreen

Košarkaši Panatinaikosa su uspeli da u četvrtom meču plej-of serije dođu do pobede protiv Makabija u Beogradu rezultatom 95:88 i tako izjednače na 2:2 i obezbede majstoricu pred svojim navijačima.

U meču punom preokreta i promena u vođstvu, ekipa iz Atine je na kraju slavila nakon bolje odigrane završnice iako je u jednom trenutku četvrte četvrtine delovala izgubljeno.

Makabije na 6.28 do kraja utakmice poveo sa sedam razlike rezultatom 72:65 i to nakon serije od 14:1 koja je počela krajem treće deonice i činilo se da će tada prelomiti duel i kompletnu seriju u svoju korist, a Ataman je potrošio i drugi tajm-aut u poslednjoj četvrtini.

U centru pažnje se ponovo našao i vlasnik Panatinaikosa, kontroverzni Dimitrios Janakopulos koji je svojim ponašanjem obeležio duele ove dve ekipe.

Nakon što je posle završetka treće utakmice imao izliv besa zbog suđenja i to zabeležio u videu bez majice, sada je ponovo imao rolerkoster emocija i tokom četvrtog meča.

PROČITAJTE JOŠ

On je prvo za ovaj duel potpuno promenio mesto zbog malera i seo odvojen od svih, a u trenutku kada je Makabi stvarao razliku delovao je potpuno izgubljeno, kao da je u teškoj depresiji.

Ipak, kada je Panatinaikos na kraju preokrenuo, a sve začinio sjajnim zakucavanjem Matijas Lesor za konačan rezultat kamera je uhvatila Janakopulosa u potpunoj ekstazi kako burno slavi pobedu svog tima.

Kako stvati stoje, tek nas očekuje šou u režiji čoveka koji je poznatiji po skandalima nego po vođenju kluba slavne istorije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar