Ben Rotenberg i Novak Djokovic
Ben Rotenberg i Novak Đoković Foto:Screenshot/Youtube/ATP Tour/EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski isterao je iz takta jednog od najvećih kritičara Novaka Đokovića, braneći Novaka Đokovića.

Ben Rotenberg, američki teniski novinar, na društvenim mrežama blokirao je Stahovskog, nakon što Ukrajinac „uhvatio u laži“ Amerikanca.

PROČITAJTE JOŠ

Rotenberg je pre nekoliko dana tvrdio da je u teretani u Melburnu zavladala neprijatna tišina kada se u njoj pojavio Novak Đoković.

„Od nekoga iz igračkog prostora na Australijan openu: ‘Đoković je došao u teretanu pre svog termina i sve je utihnulo, svi su počeli da gledaju. Reci šta znači neprijatno'“, napisao je Rotenberg.

Novak je u ponedeljak pušten iz petodnevnog imigracionog pritvora u kom su ga držale australijske vlasti pokušavajući da mu ospore pravo boravka u Australiji.

Srbin je ušao u pravnu borbu, a sve zbog činjenice da je došao nevakcinisan protiv koronavirusa, koristeći dokumente o medicinskom izuzeću.

„To što si napisao je totalno s**nje. Zagrevao sam se za svoj meč u istoj teretani… Nađi bolje ogovarače“, odgovorio je Stahovski na konstataciju Rotenberga.

Njihova internet prepirka se nastavila i u narednim danima, sve dok novinar Njujork Tajmsa nije blokirao Stahovskog.

„Ben je stvarno ovo shvatio lično. To je ono što ja zovem tabloidno novinarstvo. Ali, shvatam da je Njujork Tajms takav tip novina ovih dana“, napisao je Stahovski, uz „skrinšot“ gde se vidi da ga je Ben blokirao.

Odgovorio mu je kolega teniser Ilja Marčenko koji je Rotenberga opisao kao „najgoreg novinara“ kog je sreo i čoveka koga je on prvi blokirao.

BONUS VIDEO Žastin Enan za Nova.rs pričala o borbi „Novak Đoković protiv Australija“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar