Novak Djokovic
Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/John Donegan

Dok Novak Đoković čeka ishod suđenja pred Federalnim sudom, ostali igrači su jednako pomno pratili šta se tu dešava - zbog sebe i svojih obaveza.

Đoković je završio na sudu jer je uložio žalbu na odluku Aleksa Hoka, australijskog ministra za migraciona pitanja, kojom Hok ukida vizu Novaku.

PROČITAJTE JOŠ

S obzirom na to da se prvi reket planete bori za rekordni 21. Grend slem i deseti u Melburnu, nije hteo da se vraća iz Australije bez borbe.

Međutim, suđenje ne utiče samo na njega, već jednako i na preostalih 127 igrača, kako ukazuje Kristofer Kleri, poznati teniski novinar.

„Saslušanje Đokovića se nastavlja, a 127 ostalih tenisera bi hteli da znaju u koliko sati igraju sutra na Australijan openu. Koliko dugo moraju da čekaju?“, pitao je Kleri.

Australijan open počinje 17. januara, Novak je po rasporedu bio postavljen da igra već prvog dana protiv Miomira Kecmanovića.

Međutim, kako se do nedelje u rano popodne po australijskom vremenu, nije znalo da li on ostaje u Australiji, ili ide, tako su i organizatori „Ozi opena“, morali da čekaju sa rasporedom, dok su učesnici turnira, pored tenisa, morali da treniraju i strpljenje.

BONUS VIDEO Đoković odradio trening u Melburnu dok su ga snimali dronom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar