Kirjos o Novaku kao nikad: Kao da je oružje za uništenje, nek osvoji trofej

Podeli:
Kirjos otkrio šta bi radio sa Novakom na pustom ostrvu
Kirjos i Đoković, Foto: EPA/JOSE MENDEZ

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je da bi voleo da Novak Đoković osvoji Australijan open.

Da, dobro ste pročitali. Čovek koji je poznat po tome da ne voli srpskog tenisera, poželeo mu je desetu titulu u Melburnu zbog načina na koji se australijske vlasti odnose prema Đokoviću.

PROČITAJTE JOŠ:

Kirjos je i ranije kritikovao to što je Novak završio u imigracionom pritvoru, ako je ranije ispunio sve uslove da se nađe u Australiji.

Umesto da trenira bez ometanja, Novak je završio iza brave, ministar za imigracijska pitanja Aleks Hok mu je opozvao vizu i slučaj je već dvaput završavao na sudu.

Završiće i treći put (subota 23.30), kada će i definitivno biti odlučeno da li će Đoković igrati na Australijan openu od ponedeljka.

"Taj ministar Aleks Hok kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra", rekao je Kirjos u podkastu "No boundaries".

On je dodao i da su Australijanci sada sav bes usmerili ka Đokoviću, iako, kako Kirjos kaže "ništa nije uradio, već samo hoće da igra tenis" i napomenuo da je važno za sport da se Novak nađe na terenu u Melburnu.

"Želim da je****o osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše 'idemo' i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je***o sjajno", glasan je Kirjos.

BONUS VIDEO: Novak Đoković na utakmici Crvena zvezda - Barselona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Vaš komentar