Novak Đoković i Danil Medvedev Foto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

Ruski teniser Danil Medvedev govoreći o slučaju Novaka Ðokovića u Australiji upitao je šta je pravi razlog za ukidanje vize.

„Hajde da vidimo šta će biti sa tim. Sutra ćemo znati nešto više, jer je definitivno bilo različitih odluka poslednjih dana. Želim da kažem povodom te situacije u Australiji da su to njihova pravila, ali iz onoga što ja znam je to da ako mu je odobreno izuzeće da bude u ovoj zemlji i radi šta želi, onda treba i da igra. Ako izuzeće nije validno ili nešto drugo nije po pravilima, onda svaka zemlja ima pravo da ti zabrani ulazak“, rekao je Medvedev na konferenciji za medije u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji teniser sveta u subotu od 23.30 sati po našem vremenu (9.30 po lokalnom u nedelju) izlazi pred tročlano veće Federalnog suda u Australiji.

Nakon toga biće konačno poznato da li će braniti titulu na Australijan openu, koji počinje u ponedeljak i tada bi Đoković trebalo da igra.

„Znam da je ministar rekao ponovo ‘ne’, ali nisam čitao ništa više o tome. To je ono što me zanima, pravi razlog za to (odbijanje vize, prim.aut). Da li je on samo rekao da ne želi da ga pusti ili postoji pravni razlog za to? Pretpostavljam da ćemo više znati nakon saslušanja“, rekao je Medvedev.

BONUS VIDEO Anketa o Đokoviću, Srbi svim srcem uz Novaka: Gromada od čoveka VIDEO 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare