Nik Kirjos
Nik Kirjos; Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Nik Kirjos je zaista preko noći prošao put u Srbiji od glavnog negativca među igračima do miljenika publike kada je odlučio da podrži Novaka Đokovića. Na konferenciji za medije je nakon pitanja Nova.rs odlučio da objasni i zbog čega je to uradio.

Foto: Nova.rs

Australijski teniser je miljenik domaće publike i to se videlo u svakom trenutku meča protiv Lijama Brodija kog je lako savladao sa 6:4, 6:4, 6:3.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon susreta je poručio da mu publika u Melburnu „jede iz dlana“, ali i da je i te kako primetio kako su navijači imitirali povike Kristijana Ronalda.

Prethodnih dana je privukao veliku pažnju jer je u potpunosti stao na stranu Đokovića. Dušan Lajović je tako na konferenciji za medije Kirjosa okarakterisao kao Nika Srbina („Nick the Serb“) što je izazvalo ogroman osmeh kod svih.

Sada je Australijanac pojasnio zbog čega je to uradio.

„Mislim to je sjajno. Novak i ja smo imali neke nesuglasice u prošlosti. Bilo da je u pitanju Novak ili neko drugi uradio bih isto, nisam to uradio jer je Srbin. Da je bio i drugi igrač u tom scenariju, ustao bih za ono što mislim da je pravično. Samo je koincidencijom to bio Novak i to je prava priča“, nije se tu zaustavio nakon pitanja Nova.rs.

Najavio je i šta planira da uradi i tako još jednom stao uz Đokovića.

„Imamo sada i blisku vezu između dva muškarca (u originalu „bromance“) koja se tu dešava, neću da se žalim. Mislim pitaću ga da igramo dublove zajedno“, odgovorio je Kirjos na pitanje uz osmeh.

Šou je pravio i odmah po završetku meča 1. kola Australijan opena, jer je slavio pijući pivo od jednog navijača.

BONUS VIDEO Snimci Novaka Đokovića u avionu i na dolaznom terminalu aerodroma

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar