Foto: Twitter.com

Prvi čovek Australijan opena, Kreg Tajli, kog su sunarodnici izviždali, oglasio se povodom brojnih gorućih tema.

Nije hteo Tajli da govori o odgovornosti za skandal sa Novakom Đokovićem i konfuziju koju je izazvala Tenis Australija u lošoj komunikaciji sa vlastima Australije i države Viktorije.

PROČITAJTE JOŠ

„Govorili smo o tome već. Sada nastavljamo dalje, fokusirani smo na turnir i sjajne dve nedelje tenisa. Ovo će biti događaj na koji ćemo se osvrtati sa ponosom“, rekao je Tajli.

On je negirao da će Tenis Australija platiti pravne i troškove puta prvom reketu sveta.

„Video sam to i ne želim da ulazim detalje finansijskih dogovora koje imamo sa igračima, ali ti navodi jednostavno nisu tačni. Svake godine, na kraju Australijan opena imamo dva šampiona. Ženski turnir se završava u subotu, muški u nedelju. Posle toga se ceo tim okupi i razgovaramo o tome šta je urađeno. Nedeljama analiziramo šta smo uradili, šta je bilo dobro, a gde moramo da budemo bolji. To je proces koji prolazimo svake sezone i ove će biti tako“.

Onda je demantovano da se razmišlja o ostavci.

„Nisam. Fokusiran sam na turnir koji je u toku. Ponosan sam što mogu da stojim danas ovde, na sve što je tim uradio i kako turnir za sada izgleda. Iza nas su četiri fantastična dana. Nadam se da će i narednih 10 proći u istom maniru“.

BONUS VIDEO Izjave navijača na dočeku Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar