Foto: Tanjug / AP Photo/Mark Baker

Australijski teniser Nik Kirjos imao je kratak komentar na činjenicu da se Novak Đoković vratio u Australiju posle horora od prošle godine.

.

Pratitie Australijan open na nova.rs uz Lilly drogerie.

Đoković treba da počne australijski grend slem mečom protiv Roberta Karbaljesa Baene, do polufinala već može da odigra i meč sa Kirjosom, sa kojim je u petak ujutro odigrao jednu humanitarnu egzibiciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve to se desilo godinu nakon što je Đoković deportovan iz Australije jer nije vakcinisan protiv koronavirusa.

Tada je uz njega stao baš Kirjos, odnos im se od tada drastično popravio, a Novaku je prijao doček u petak.

„Bilo je sjajno vratiti se na Rod Lejver arenu i Melburn gde sam igrao sa Nikom za jednu lepu svrhu, pred punim tribinama. Mnogo navijača, dobar tenis i energija. Drago mi je što smo igrali i sa teniskim šampionima u kolicima. Moramo da bacimo malo svetlo i na njih jer mislim da je ono što rade stvarno herojski. Bio sam emotivan kad sam došao na teren. Nisam znao kako će me primiti posle svih dešavanja iz prošle godine, ali sam veoma zahvalan na ljubavi, podršci i energiji koju sam dobio sinoć“, kazao je Đoković na konferenciji pred turnir.

Zbog toga je Kirjos, slušajući ovu priču Đokovića, imao samo jednu rečenicu.

„Ovaj čovek je legenda“, napisao je Australijanac. Njih dvojica su do sada odigrali tri međusobna susreta i Kirjos za sada vodi sa 2-1 u pobedama.

BONUS VIDEO: Nova.rs ispred hotela u kome je Novak bio „zarobljen“ 2022. godine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar