U Hrvatskoj možete da iznajmite ostrvo – košta kao običan apartman na Hvaru

Putovanja 30. jul 202207:57
Podeli:
Ostrvo
Ostrvo; Foto: Robert Harding Productions / robertharding / Profimedia

Zamišljate li odmor na pustom ostrvu?

Hrvatska vam daje tu opciju – da iznajmite malo privatno ostrvo s kućicom i priuštite sebi robinzonsko iskustvo.

Kuća Oasis nalazi se na privatnom ostrvu udaljenom nešto više od 20 minuta vožnje brodom od Murtera. Iako robinzonsko u svojoj osami, imanje uključuje mnoge moderne pogodnosti kao što su Wi-Fi i tekuća voda. Možete uživati ​​u potpunom pristupu stjenovitim plažama duž Jadranskog mora, piše Jutarnji list.

Kuća na ostrvu je taman za pet osoba, s dve sobe i velikom kuhinjom-trpezarijom, a ima i terasu u hladu.

Pročitajte još:

"To su kuće s minimalnom ali dovoljnom udobnošću, prvenstveno namijenjene ljudima koji traže kontakt s prirodom, daleko od gužve i gradske vreve... Iznajmljivač je vlasnik cijelog otočića od 10000 m2 tako da ste vi jedini gosti na otoku. Ovo je mjesto koje će cijeniti ljubitelji prirode, ribarenja i mirne okoline", navodi vlasnik.

Cena iznajmljivanja je od 120 evra dnevno, što je čak manje od proseka kad su u pitanju na primer apartmani na Hvaru u sezoni, a primetićete da na jadranskom primorju ima i mnogo skupljih vila u kojima ćete možda imati svoj izlaz na more, ali ne i celo ostrvo za sebe. Doduše, u sezoni i ovaj usamljenički ugođaj košta malo više, ovih dana je cena 300 evra na dan, a ostrvo je bukirano sve do sredine septembra.

Inače, isti vlasnik kaže da na susednom ostrvcetu, udaljenom samo nekoliko minuta brodom, iznajmljuje još jednu kuću sa kapacitetom od 6 osoba sa 3 spavaće sobe.

***

Bonus video: Korčula - biser Jadrana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar