Skandal smeštaj kod Valjeva: Za noć skoro 3.000 evra

Putovanja 25. dec. 202018:13 > 10:56
Podeli:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Možda ste tek sad shvatili da bi početak 2021. ipak trebalo proslaviti negde van grada, u prirodi, uz drage ljude. I možda ste krenuli u pretragu nadajući se da ćete imate sreće da naletite na neki dobar privatni smeštaj koji je, eto, igrom slučaja ostao slobodan u prazničnom periodu. I hoćete, ali spremite se na šok - cene idu i do 3.000 evra po noćenju.

Tačnije do 2.879 evra – toliko nam je prema Airbnb računici ispala cena noćenja u apartmanima koji se nalaze u blizini Valjeva i manastira Jovanja. Prvo smo mislili da je greška. Onda smo izabrali prvi vikend u 2021. godini, računajući da su se domaćini možda slučajno zaneli dajući cenu novogodišnjoj noći, ali…

Foto: Printscreen/airbnb.rs

 

U dolarima – tačno 3.000 plus nešto više od 500 za uslugu. Za jednu noć.

Foto: Printscreen/airbnb.rs

 

Budući da ova cifra baca u senku i najskuplji hotel na Zlatiboru, naravno da smo poželeli da vidimo šta sve ulazi u cenu.

Reč je o objektu u kojem može da boravi šestoro ljudi – postoje tri spavaće sobe, dva kupatila. Nekoliko priloženih fotografija ne otkrivaju mnogo – sobe deluju kao u bilo kojem drugom prosečnom smeštaju, kupatila su ok, deluju čista. Na zidu su ikone. Ništa što ukazuje na neki luksuz.

Pročitajte još:

Navedeno je i da apartman ima klima-uređaj, privatni ulaz, osnovnu opremu u kuhinji, kupatilu, bravu na vratima spavaće sobe, aparat za gašenje požara, vešalice… Da ne detaljišemo.

U cenu je uključen i doručak, a istaknuto je da domaćin ne dozvoljava kućne ljubimce, žurke ni pušenje.

Zainteresovani? Samo opušteno, ovaj smeštaj verovatno neće biti rezervisan još neko vreme. Šteta ako je ipak reč o slučajnim nulama viška ili nekoj drugoj greški pri unošenju cene.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar