Džej Lo
Fto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poslednji raskid veridbe Dženifer Lopez, peti po redu, nije došao kao grom iz vedrog neba. Latino diva se sa svojim sadašnjim izabranikom više puta svađala, mirila, a posle poslednjeg raskida verdibe ponovo su uspeli da nađu zajednički jezik. Pre Aleksa Rodrigeza planirala je brak sa još četvoricom muškaraca.

Prvi verenik Džej Lo zvao se Odžani Noa i sa njim je bila i u braku, ali samo godinu dana. Venčali su se 1997. godine, a Noa je posle razvoda nastavio da živi daleko od očiju javnosti.

Ojani Noa
Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Noa je Kubanac, a Dženifer je upoznao u restoranu u kom je bio konobar. Posle razvoda ona je uspela sudski da ga spreči da objavi knjigu o njihovom braku, a probao je da objavi i video snimke sa njihovog medenog meseca, što je pevačica takođe uspela da zaustavi.

Drugi put se verila i udala za Krisa Džada koji je bio plesač u njenoj trupi. Ni sa njim nije ostala dugo, takođe se razvela posle godinu dana. Kris je Dženifer poklonio verenički prsten od milion dolara.

Džej Lo
Foto: tag / Mavrixphoto / Profimedia

Jedno od najvećih iznenađenja bio je glumac Ben Aflek koji ju je zaprosio 2002. a onda su raskinuli pred samo venčanje 2004. Ostali su svih ovih godina u kontaktu.

Džej Lo
Foto: JOHN G. MABANGLO / AFP / Profimedia

„Čujemo se s vremena na vreme i ja je veoma poštujem. Zar nije neverovatno da neko svoj najveći filmski hit snimi u 50. godini?“ rekao je Aflek o bivšoj.

Pročitajte još:

Ubrzo posle raskida s njim, Dženifer je ušla u vezu sa Markom Antonijem za kog se takođe udala. Brak je trajao od 2004. do 2011. i to je i najduža njena veza. U brak s njim je ušla samo nekoliko dana pošto se Mark razveo od bivše žene. Venčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu sa 40-ak gostiju.

Četiri godine kasnije dočekali su i blizance – Maksimilijana i Emu. Sve je izgledao kao velika ljubavna idila, išlo im je jednako dobro na privatnom i na poslovnom planu, ali onda se velika ljubav ugasila. Potvrda da se razvode stigla je 2011. nakon sedam godina braka. Ostali su u dobrim odnosima i danas zajedno odgajaju svoje blizance.

Džej Lo
Foto: SMG / Zuma Press / Profimedia

Kako je sama rekla 2017. je u njen život došla srodna duša, sportista u penziji – Aleks Rodrigez. Dve godine Džen je sijala od ljubavi i nije se razdvajala od njega. Onda su se 2019. verili dok su bili na odmoru. Od tada do sada raskidali su nekoliko puta i ponovo se mirili, sve do pre neki dan kad je objavljeno da su po svemu sudeći definitivno raskinuli veridbu. A onda su za samo jedan dan osvanule njihove nove zajedničke fotografije i kako za sada deluje – brak je ipak i dalje u igri.

*

Bonus video:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar