holivudski par
Foto: SETH BROWARNIK / INSTAR Images / Profimedia

Razvodi i više brakova u svetu Holivuda nisu nikakva novost, ali retkost jesu dame koje su istom muškarcu rekle „da“ dva puta.

Neki su između dva braka samo kratko predahnuli, dok su drugi pre ponovnog sudbonosnog „da“ bili razdvojeni i po nekoliko decenija. Nekima se druga šansa pokazala kao pun pogodak, dok su druge vrlo brzo ponovo predavale novi zahtev za razvod.

Elizabet Tejlor

Glumica se za Ričarda Bartona udala 1964. godine, a razvela se 1974. Godinu dana kasnije opet su se venčali, međutim brak je potrajao tek do iduće godine.

Barton je usvojio njene ćerke Lizu i Mariju. Tejlorova se u životu udavala ukupno osam puta za sedam različitih muškaraca, dok je Barton bio oženjen pet puta i imao četiri različite žene.

Pročitajte još:

Pamela Anderson

Glumica Pamela Anderson 2014. godine objavila je da se ponovo udala za bivšeg supruga Rika Salomona. Iste te 2014. zatražila je razvod, a onda zamolila sud da zahtev odbaci. Na kraju je u februaru 2015. podnela zahtev za razvod po treći put.

Njihov prvi brak trajao je od 2007. do 2008. godine.

Melani Grifit

Melani je bila u braku sa Donom Džonsonom šest meseci 1976. godine, a ponovo su se venčali 1989. godine.

Drugi brak potrajao je do 1996. godine, a njihova zajednička ćerka Dakota Džonson, zvezda filma „50 nijansi siva“, rođena je 1989. godine.

Natali Vud

Natali se udala za Roberta Vagnera 1957. godine, a u braku su bili do 1962. godine.

Opet su se venčali 1972. godine i u braku bili do glumičine smrti 1981. godine. Njihova ćerka Kortni Vagner rođena je 1974. godine.

Frida Kalo

Najpoznatija meksička slikarka svih vremena Frida Kalo udala se za kolegu umetnika Dijega Riveru 1929. godine.

Njihov prvi brak trajao je do 1939. godine, a drugi je počeo iduće godine i ostali su zajedno do njene smrti 1954. godine.

Dion Varvik

Američka glumica, pevačica i voditeljka venčala se 1966. godine za Vilijama Eliota, od kog se razvela 1967. godine.

Iste godine kad su se razveli ponovo su se i venčali, međutim i drugi brak se završio razvodom 1975. godine. Zajedno su dobili dva sina, Dejvida i Dejmona.

Džeki Viver

Glumica iz filma „U dobru i u zlu“ (Silver Linings Playbook) za bivšeg supruga Derina Hinča prvi put se udala 1983. godine, a brak je trajao do 1996. godine.

Godinu dana kasnije oni su svojoj ljubavi dali još jednu priliku, ali razvod je usledio već 1998. godine. Inače, glumica je bila u braku pet puta, a dva njena braka trajala su manje od godinu dana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar