Foto:Screenshot/Youtube/SWNS

Radovi su trajali šest meseci.

Marketinški stručnjak Skot Begali iz Engleske odlučio da sam obnovi svoju kuću i tvrdi da je pri tom uštedeo 40.000 evra, piše Daily Mail, a prenosi Index.

Radovi su trajali šest meseci, a Skot kaže da je sve naučio iz različitih tutorijala na YouTube-u.

„Budući da su svi građevinski radnici bili zauzeti, počeo sam da učim o izgradnji na YouTube-u i tako sam se sam obučio. Kad sam krenuo sa obnovom krova, u prvom momentu je bilo izuzetno teško. Bojao sam se da se popnem na krov, jer nisam znao šta radim“, rekao je 30-godišnji Skot.

Priseća se da je najveći problem nastao kada je slučajno probio beton i udario u olovnu cev, zbog čega je morao da prekine radove i popravi čitav sistem.

Pročitajte još:

„Uskladiti kancelarijski posao, koji radim svaki dan od devet do pet i roditeljske obaveze koje imam nakon rođenja sina, sa izgradnjom ove kuće, bila je ipak najteža stvar tokom čitavog procesa“, rekao je Skot.

Usput je zvao i građevinske inspektore da se uvere da je ono što radi u skladu sa zakonom, a na kraju ga je obnova kuće koštala 12.000 evra.

@scott_diy DIY House Extension cost #renovationuk #houseextension #diyhouserenovations #renovationproject #spillthebill #fyp #bricktok #diy ♬ original sound - scott

Međutim, ovo nije prvi građevinski posao koji je Skot odradio svojim umešnim rukama, piše Metro. Prethodno je napravio salon lepote u svom dvorištu, kako bi njegova partnerka mogla da radi od kuće.

@scott_diy 2022 has been the biggest year of my life. I became a father, I learned to dig footings, pour and level concrete, build with brick and block, cut rafters, hang tiles and make a good bodge of lead work 😆 2023 is going to see the completion of some major projects and the start of new ones. Thank you to the community for the help and support, no doubt i will need much more in 2023 #diy #ukrenovation #houserenovation #renovationproject #salon #bricktok #rooftok #2022 #2022recap #houserenovationuk ♬ goodbye 2022 - jovynn

***
Bonus video: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

Komentari

Svi komentari (1)