Morbidna greška s novogodišnjom dekoracijom u Somboru (FOTO)

Lifestyle 07. dec. 202109:32 > 09:40
Podeli:
Sombor, drvo sa čituljama, novogodišnja rasveta, lampice, čitulje
Foto: sombornjuz.rs

Radnici Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo“ u Somboru su napravili bizaran propust - pa su lampicama ukrasili drvo na kojem su nalepljene čitulje. Rezultat je malo neukusan prizor o kojem je izvestio lokalni portal "Sombor njuz".

Novogodišnja rasveta je postavljena na najprometnijim somborskim ulicama, u užem centru grada, a okićena je i Gradska kuća i okolina „Ćelavog trga“.

Pročitate još:

Upravo ovde se nepažnjom radnika koji postavljaju ukrase, ili iz nekog drugog razloga, dogodio ozbiljan propust, piše Sombor Njuz.

Na drveću ispred Gradske kuće je postavljena novogodišnja rasveta, što na prvi pogled zaista lepo izgleda.

Međutim, kada se malo bolje pogleda, lako je uočiti da su praznične lampice postavljene preko smrtovnica koje su ranije postavljene na pomenuto drveće, što je najblaže rečeno, neumesno.

Sombor, drvo sa čituljama, novogodišnja rasveta, lampice, čitulje
Foto: sombornjuz.rs

Preko dana to i nije toliko uočljivo, ali kada se uveče upali rasveta i novogodišnji ukrasi zasvetle preko lica preminulih sugrađana, to izgleda ne samo prilično jezivo, već kao potpuno nepoštovanje osoba čija imena i fotografije se nalaze na čituljama i njihovim porodicama..

Iz nekog razloga, radnici koji su postavljali rasvetu nisu skinuli umrlice sa drveća pre montaže. Drveće nije oglasna tabla, ali u Somboru je od davnina praksa da se umrlice kače po njima.

Sombor, drvo sa čituljama, novogodišnja rasveta, lampice, čitulje
Foto: sombornjuz.rs

 

***

Bonus video: Maler dana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar