Arsenije iz Slagalice: Jedni me hvale, drugi me žale

Emisije 01. feb 202211:01
Podeli:

Arsenije Arsić, aktuelni pobednik Slagalice, gostujući u emisiji "Probudi se", osvrnuo se na svoje učešće u kvizu

Ljudima je bilo neprijatno da gledaju Slagalicu u kojoj je Arsenije Arsić pobedio sa 221:17. Sledeći susret s istim protivnikom bio je još teži za gledanje, jer je na kraju bilo 412:69.

„Ta razlika je nerealna, to sam rekao i ljudima koji me poznaju, zato što protivnik nije pružio otpor. Znači ako razlika nije u vašu korist, vi ne treba ni da se opuštate ni da popuštate, i da pružite dovoljan otpor da to ublažite. Ovako će se dogoditi ono što se meni desilo, da imam i sopstvene dobre obvlasti, ali i da igram protiv nekog ko prosto ne želi da pokaže više a siguran sam da može“, objasnio je Arsić.

Pročitajte još:

U finale je ušao uz aplauz, a poslednja epizoda u kojoj smo ga videli ipak je bila malo napetija. U razgovoru za Nova.rs Arsenije nam je otkrio svoje rituale i izvore znanja, a uspesi u kvizu doneli su mu nove pratioce na društvenim mrežama, koji već s nestrpljenjem čekaju da ga vide u superfinalu.

"Komuniciram uvek. Volim da pročitam dobre poruke, volim i konstruktivne kritike, međutim, to se izgubilo. Obično imamo krajnost, dakle, jedni me hvale, drugi me žale. To tako ide u opsegu od toga da je bilo fantastično do nekih komentara koji ne priliče da se pišu", otkrio je Arsenije.

Pogledajte celo gostovanje u "Probudi se".

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar