Slagalica
Foto: Printscreen/RTS

Arsenije Arsić, student ekonomije iz Beograda je u sinoćnoj epizodi nama svima dobro poznatog kviza „Slagalica” ostvario je neverovatan uspeh, pobedio svog protivnika u svim igricama ovog kviza i "izdominirao" toliko da je i gledaocima "bilo neprijatno".

Arsenije je odmah na početku osvojio trideset poena u prvoj igrici, tako što je od ponuđenih slova sastavio iste reči kao i produkcija Slagalice, dok njegov protivnik nije ostvario nijedan poen.

U drugoj igrici koja zahteva brz matematički um, zahtevalo se od takmičara da dođu do broja 610. Arsenije je uspeo da dođe do broja 609 – baš kao i kompjuter.

Njegove pobede nizale su se u svakoj igrici gde je neretko ostavljao protivnika sa 0 poena, što je gledaoce zadivilo, ali ostavilo bez očekivane napetosti.

„Slagalica na aparatima“; „Ova Slagalica je mnogo neprijatna“, „Najubedljivija pobeda u istoriji“ – komentarisali su na Tviteru.

Arsenije Arsić je bez premca pobedio u sinoćnoj „Slagalici” i to sa osvojenih 221 poena, dok je njegov protivnik osvojio svega 17.

Pročitajte još:

„Opet sam nadmašio samog sebe, iako sam očekivao da će biti puno zanimljivije, mislim da je protivnik bio pod izvesnom tremom i da je mogao puno više da pokaže. Ja sam iskoristio sopstvene jake tačke i zato je rezultat možda i pomalo nerealan”, istakao je Arsenije.

Slagalica Foto: RTS

I sam protivnik je priznao da je kod njega nastupila blokada i da će se truditi da u drugoj partiji bude mnogo bolje.

***

Bonus video: Priča posle koje vam Slagalica više neće biti ista

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare