Foto: Kosmajska/Promo

Bliži se vreme slava. Radujemo se okupljanju porodice, prijatelja, ali i slavskoj trpezi koja sa sobom nosi osim dobrog društva, uživanje u hrani i piću – slavskim đakonijama. Žito, vino, slavski kolač, bogato posluženje u vidu sarme, pečenja, rolata, kiflica, pitica, raznih salata, je obavezno. Ali šta je to bez čega slavska trpeza ne može?

Meze!

Srpski proizvodi poput pršute, suvog vrata, pancete, goveđeg ramsteka, seoskog kulena i buđole, obavezan su deo slavskog posluženja, još ako su pripremljeni na tradicionalan način i sa sobom nose šmek davnih vremena, o vašoj slavskoj trpezi sigurno će se pričati. Uz ajvar, sir, proju, rusku salatu i vino ovo posluženje postaće „glavno jelo“.

Foto: Kosmajska/Promo

Zato za sve one koji biraju kvalitet, raskošan ukus i gostima žele da ponude vrhunsko uživanje, tu su proizvodi koji stižu iz zaštićenog područja nadomak Beograda i nose ime „Kosmajska“. Ovi delikatesi spremljeni su od mesa vrhunskog kvaliteta, biranog sa izuzetnom pažnjom, primenjujući tradicionalnu recepturu, ali ujedno i najviše standarde u proizvodnji. Proces sazrevanja mesa se ne ubrazava, već je postupan što pršut, ramstek, pancetu, suvi vrat, kulen i buđolu, čini pravim, baš onakvim kao nekad.

Foto: Kosmajska/Promo

Osim bogatog i punog ukusa, ovi proizvodi fino sečeni, uštedeće vam i vreme prilikom aranžiranja trpeze. Izborom delikatesa pod imenom „Kosmajska“ ne treba vam puno da vaše slavsko posluženje bude raskošno. Dovoljno je da suhomesnate proizvode poređate, da im dodate sveže seckano povrće, malo peciva i gozba može da počne.

Podelite slavsko uživanje sa onima koji su sa vam najvažniji, a sa kosmajskom pričom i vaša slavska priča biće pun pogodak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare