Restoran
Restoran; Foto: Sergiy Artsaba / Panthermedia / Profimedia

Snimak prikazuje kako se služi piletina u luksuznom pariskom restoranu i ljudi su većinom zgroženi.

Za pariski restoran Epicure, čiju je kuhinju nagradio sa čak tri zvezdice, Mišlenov vodič navodi da „čistoća oslikava svežinu svakog ukusa, dodatno pojačanog izdašnim porcijama“, hvali se kvalitet sastojaka i besprekorna tehnika. Međutim, na društvene mreže stigao je snimak koji prikazuje kako se u tom restoranu služi piletina i ljudi su većinom izgubili apetit.

Naime, jelo je servirano na srebrnom poslužavniku s pilećim nogicama i u „balonu“, ali deluje kao da  je jedva skuvano.

„Dakle, počinje balonom, a onda izlazi sirova kokoška koja drži jaje ili tako nešto? Ne hvala, preskačem“; „Koliko ovo košta? I ko bi to zapravo jeo?“; „To izgleda užasno i kao bacanje velikih para. Ješću svoju domaću pečenu piletinu uvek pre nego to“; „Zbog toga ne verujem kompaniji za proizvodnju guma da ocenjuje kvalitet hrane“

S druge strane, javljaju se i „stručnjaci“ koji objašnjavaju da nije sve baš kao što izgleda.

„To je svinjska bešika. Pomaže u zadržavanju vlage. To je takođe poulet de bresse. To je najbolja sorta živine na svetu.“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare