Scena iz spota "Zatvor" sastava "Mortal Kombat" Foto:Screenshot

Beogradski sastav "Mortal Kombat" poslednjeg dana 2020. objavio je novi video spot za pesmu "Zatvor", kojim su na simboličan način uputili novogodišnju čestitku, navodi se u saopštenju benda.

„Ovaj svet ne prepoznajem“, saopštava sastav „Mortal Kombat“ u svojoj novoj pesmi „Zatvor“, za koju je snimljen i video spot. Ovom pesmom i video klipom grupa je simbolično zaokružila 2020, godinu koja je imala potencijal da obori dosadašnji rekord po broju nastupa benda, dodaje se u saopštenju grupe.

Sastav „Mortal Kombat“ podseća da su u trenutku kada se to činilo nemogućim zbog pandemije, krajem juna prošle godine odneli pobedu – uspeli su da očuvaju tradiciju i da pred više hiljada ljudi održe veliki beogradski Antievrovizijski koncert. Međutim, tada nisu ni slutili da se od tog trenutka više neće sresti sa publikom uživo.

Ali, pošto se to desilo „Mortal Kombat“ se za potrebe video spota neudobno smestio sa jedne strane zatvorskih rešetaka, dok su sa druge strane zdravlje, ljubav, porodica i prijatelji. Bend tako podseća na život  koji je sticajem planetarnih okolnosti osuđen na robiju, bez izgleda za skorašnje pomilovanje.

Baš 31. decembra 2020, godine bend je završio, kako navode, dijagnostiku aktuelnog trenutka i uobličio ju je u video spot snimljen u saradnji sa Sašom Nikolićem, saopštili su članovi sastava „Mortal Kombat“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar