Foto: Printscreen/Zadužbina Milana Mladenovića

Svi koji poseduju fotografije, isečke iz novina, video snimke, ulaznice za koncerata, omote studijskih izdanja koji imaju veze sa Milanom Mladenoviće, pozvani su da pišu Zadužbini koja nosi ime nekadašnjeg frontmena sastava "Ekatarina Velika" kako bi doprineli očuvanju sećanja na opus pokojnog muzičara, saopšteno je iz Zadužbine.

Zadužbina Milana Mladenovića započela je akciju prikupljanja arhivskog materijala. Otuda je pozvala sve poštovaoce lika i dela Milana Mladenovića da svojim doprinosom učestvuju u formiranju jedinstvenog arhivskog fonda, koji će biti dostupan kao javno kulturno dobro.

Svako ko želi da doprinese očuvanju sećanja na kantautora, pevača i gitaristu, koji je preminuo 1994. godine, može da se obrati putem i-mejl adrese [email protected]

Zadužbina ima za cilj da dopuni svoj fond, zbog čega poziva sve koji poseduju fotografije, video snimke, novinske isečke, omote ploča, kaseta, diskova, ulaznice sa koncerata „Ekatarine Velike“, „Katarine II“, „Šarla akrobate“, projekta „Angel’s Breath“, „Limunovog drveta“, autograme Milana Mladenovića da pišu na tu i-mejl adresu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar