Foto: Promo/Dejan Krstić

Novosadski sastav "Gift", koji je trijumfovao na konkursu "Tvoja pesma", objavio je novi album "U senci grada" za "Maskom".

Bend „Gift“ nametnuo se prevashodno izvodeći obrade popularnih pesama, naročito onih iz osamdesetih godina prošlog veka.

Pre nekoliko meseci sastav je objavio dupli singl na kom su se našle pesme „Displej“ i obrada hita Josipe Lisac „Gdje Dunav ljubi nebo“, ali bend predvođen Jovanom Matićem se, radeći na studijskom albumu, fokusirao na autorske numere.

– Naš novi album je riznica raznolikih raspoloženja, koja se ni manje ni vise, očitavaju na licima ljudi – vernih fanova, koji prate naše koncerte. Inspirisani njihovim unutrašnjim i spoljašnjim izrazima posvećujemo ovaj niz od jedanaest pesama, upravo našoj publici koja ume da voli, živi i doživljava muziku sa nama – reči su Matića. 

Foto: Promo

Album predstavljaju uz novi video spot za pesmu „Grad u senci“, za koju kažu da bi „trebala da bude inspiracija za ljude slobodnog duha“.

„Ova pesma je poput medijuma između stvarnosti i senki. Bend okida varnice kojima, kao blicem, osvetli šta se to dešava u senkama grada“, poručuju članovi sastava „Gift“.

Album je dostupan na svim striming servisima, ali i u CD formatu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar