Predstava Voz, Sergej Trifunovic Voja Brajovic
Predstava "Voz", Sergej Trifunović i Voja Brajović, Foto: Zvezdara teatar/Nikola Vukelić

"Nakon šestomesečne pauze, raduje nas da ćemo se ponovo sresti u našoj galaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 10. oktobra je 'Voz', Komraka Makartija, u režiji Voje Brajovića, u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović", saopšteno je danas iz Zvezdara teatra

Kako je navedeno iz ovog pozorišta tokom jeseni će biti igrane predstave „Hipnoza jedne ljubavi“, „Generalna probe samoubistva“, „Večera budala“, „Korešpodencija“, „Tre sorele“, „Pasivno pušenje“, „Ljubav u Savamali“ i „Feliks“.

Slika iz predstave „Tre sorele“, Foto: Zvezdara teatar/Nikola Vukelić

„Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu. Bićemo krajnje odgovorni prema publici, glumcima i svim izvođačima predstava, poštujući sve preporuke za bezbedan rad ustanova kulture u novonastalim okolnostima, verujući da će pozorište i nadalje biti bezbedno mesto slobodnog duha i istinske potrebe za kulturom“, saopšteno je iz Zvezdara teatra.

Navedene su i konkretne mere zaštite koje je potrebno poštovati prilikom dolaska u ovo pozorište:

Nošenje zaštitne maske za lice. Držanje rastojanja od najmanje jedan i po metar. Dezinfikovanje obuće i ruke prilikom dolaska na predstavu. Merenje temperature pre ulaska u pozorišnu salu.
Zbog svega navedenog iz Zvezdare teatra mole publiku da u pozorište dođu pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Radno vreme blagajne je od 12 do 18 časova ili do početka predstave radnim danima a subotom od 11 do 15 časova i dva sata pre početka predstave, nedeljom dva sata pre početka predstave. Ulaznice se mogu kupiti i onlajn na sajtu Zvezdara teatra. Neiskorišćene ulaznice iz marta i jula mogu se vratiti ili zameniti na blagajni pozorišta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar