Koncert Usudi se na promene na Kolarcu Foto:Privatna arhiva

Koncert "Usudi se na promene" održan je sinoć u Kolarčevoj zadužbini, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije i Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, saopštili su organizatori iz udruženja Romag.

Na koncertu u punoj sali Kolarca, koji su otvorile Slavica Trifunović, pomoćnica ministarke kulture i informisanja, i Milana Rikanović, šefica kancelarija Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, nastupila je operska pevačica, solistkinja novosadskog Srpskog narodnog pozorišta i profesorka solo pevanja Nataša Tasić Knežević.

Soprana Natašu Tasić Knežević na nastupu u Velikoj sali Kolarca pratila je pijanistkinja Zorka Milivojević.

Zvezdama koncerta pridružile su se i pijanistkinja Maša Babić i flautista Miloš Miketa, a ceo program vodila je glumica Lena Bogdanović.

Koncert Usudi se na promene na Kolarcu Foto:Privatna arhiva

Na koncertu koji je publika nagradila odličnim prijemom sopran Nataša Tasić Knežević pokazala je svu osobitost svog glasa i emotivnu zrelost za delikatan repertoar, dok je Zorka Milivojević ne samo u pratnji, već i solo nastupom prikazala svo bogastvo zvuka izvedenih kompozicija, a i Miloš Miketa i Maša Babić bili su posebno izražajni, dodaje se u saopštenju organizatora.

Bonus video:

Otvaranje Bemusa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar