Gošća nove epizode podcasta "Život na srpskom" je Nataša Tasić Knežević, operska pevačica, profesorka solo pevanja i solistkinja Opere Srpskog narodnog pozorišta. Nataša je i dobitnica nagrade za najistaknutiju Romkinju na svetu, aktivistkinja i blogerka, a čije reči imaju težinu upravo zbog toga što ih ona izgovara.

Nataša Tasić Knežević je mnoge barijere morala da sruši da bi stigla gde je sad. Njeni stavovi često uzburkaju javnost, jer, kako kaže, ne može da ćuti i gleda nepravdu. To ju je nekad i koštalo, ali ne žali.

Ovom prilikom opersku divu upoznajemo između spektakularne scene i sumorne svakodnevice našeg društva. Pričamo o Aidi i Karmen, o sveštenicama, o majkama, o ženama koje kažu „ne“.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

Pogledajte još:

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)