Foto:EPA/MARCIAL GUILLE

Koncert benda Tinderstiks, prvobitno bio najavljen za 8. maj u Kombank dvorani, pa potom odložen zbog globalne situacije sa pandemijom sada je definitivno otkazan, saopštili su organizatori.

Organizatori koncerta iz beogradske promoterske kuće „Long plej“ saopštili su da je i pored velike želje da se pronađe odgovarajući novi termin, a bio je razmatran oktobar kao mogućnost, „menadžment benda na kraju ipak odlučio da zbog logističkih razloga iz nastavka turneje isključi Beograd“. Pored Beograda otkazani su i koncerti benda u Hamburgu Roterdamu i Geteborgu, kao i turneja po SAD, dodaju u „Long pleju“.

„Izuzetno nam je teško pala takva odluka jer smo poslednjih nekoliko godina uporno pokušavali da dovedemo Tinderstiks u Beograd, kao što smo i sada uložili sve naše napore da do koncerta ipak dođe“, navode iz „Long pleja“ i dodaju da će sledeće nedelje saopštiti tačan način vraćanja novca od ulaznica, pošto to „trenutno ne možemo učiniti, imajući u vidu da još nisu otvorena sva prodajna mesta na kojima su kupovane ulaznice, a zatvorena su posle uvođenja vanrednih mera“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar