Rajan Adams Foto: Rodolfo Sassano / Alamy / Alamy / Profimedia

Novi album američkog pevača i kantautora Rajana Adamsa se zove "Romeo & Juliet" i kao i prethodni dupli album "Chris" od pre mesec dana, samostalno je objavljen na Adamsovoj etiketi PAX-AM.

Album neće stići na striming servise još tri nedelje, ali je dostupan  preko PAX-AM veb stranice. „Romeo & Juliet“ ima 19 pesama, što uključuje dve bonus pesme. Fanovi na društvernim mrežama kažu da je ovo jedan od najboljih Adamsovih albuma ikad.

Rajan Adams „Romeo & Juliet“ naziva letnjim albumom pa ga objavljuje jer je leto na putu.

„Ove pesme mi mnogo znače – a i albumi mi mnogo znače“, rekao je Adams u objavi na Instagramu. „Shvatam da neće svi podržati mene i PAX-AM u preuzimanju, ali ako želite – znajte da je svako preuzimanje korak ka sledećem albumu. Zajedno plovimo ovim otvorenim morem“, napisao je Adams.

Posle tačno tri godine koncertne pauze zbog optužbi nekoliko žena za emocionalno i psihičko zlostavljanje, problematični kantautor sprema prvi koncert, i to 14. maja u Karnegi holu u Njujorku, koji je već rasprodat.

Dupli album „Chris“ koji je nazvao po svom rođenom bratu koji je preminuo 2017. godine, Adams je izdao  pre samo mesec dana.

Bonus video: Drag Queen KC Grad

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar